Pompen

Pompen

Er zijn 20 producten.

Item 1-12 van 20 in totaal item(s)

Waterpomp voor boormachine Kreator

Beoordeling(en): 0

Met deze boormachinepomp vorm je je boormachine om in een compacte waterpomp, perfect voor het snel wegpompen van water. Hij pompt tot 850 liter per uur. De boormachinepomp is ook ideaal voor het wegpompen van water op moeilijk toegankelijke plaatsen. De boormachinepomp wordt geleverd met twee universele koppelingen waarop elke tuinslang past.

Prijs € 8,45
Meer
in aanvulling

Filter waterpomp POWACW04 Powerplus

Beoordeling(en): 0

Met deze POWACW04 filter van Powerplus kan je zonder zorgen regenwater hergebruiken voor douche, wc’s en wasmachine. Hij is compatibel met alle waterpompen van Powerplus en kan 1 liter proper water opnemen. Er is een sleutel inbegrepen om de filter zeer vlot aan te sluiten en los te draaien. Het aansluitingstype bedraagt 1”. Het gefilterde water is niet...

Prijs € 21,85
Meer
Laatste items in voorraad

Dompelpomp Powerplus POWEW67904 400W

Beoordeling(en): 0

Deze dompelpomp is perfect om vuil water uit je kelder en regenton te pompen, of zelfs om een decoratieve waterval of fontein in je tuin aan te leggen. De pomp is voorzien van een vlotterschakelaar en een 10m lange kabel. Het gaat om een lichte en duurzame pomp die weinig onderhoud vraagt en beperkt is in omvang.

Prijs € 50,96
Meer
Laatste items in voorraad

Dompelpomp Powerplus POWEW67902 250W

Beoordeling(en): 0

Deze dompelpomp van Powerplus is geschikt voor zuiver water , beschikt over een roestvrij stalen overbrengingsas , een ABS pomphuis , en een mechanische dichting tussen de motor en de pomp voor extra duurzaamheid.

Prijs € 51,21
Meer
Laatste items in voorraad

Volg ons op Facebook