alle producten in aanbieding

Pompen

Pompen

Er zijn 19 producten.

Item 1-12 van 19 in totaal item(s)

Filter waterpomp POWXG94F1 Powerplus

Beoordeling(en): 0

Deze filter van Powerplus X Garden is compatibel met al de waterpompen van Powerplus. Hij kan 1 liter water tegelijk opnemen, kan een waterstroom aan tot 3000 l/u en filtert 1 l/sec. Deze filter is eenvoudig te onderhouden: schroef het deksel eraf en neem de cartridge eruit om te reinigen.

Prijs € 21,85
Meer
Laatste items in voorraad

Filter waterpomp POWACW04 Powerplus

Beoordeling(en): 0

Met deze POWACW04 filter van Powerplus kan je zonder zorgen regenwater hergebruiken voor douche, wc’s en wasmachine. Hij is compatibel met alle waterpompen van Powerplus en kan 1 liter proper water opnemen. Er is een sleutel inbegrepen om de filter zeer vlot aan te sluiten en los te draaien. Het aansluitingstype bedraagt 1”. Het gefilterde water is niet...

Prijs € 21,95
Meer
op bestelling

Dompelpomp Powerplus POW67902 250W

Beoordeling(en): 0

Deze dompelpomp van Powerplus is geschikt voor zuiver water , beschikt over een roestvrij stalen overbrengingsas , een ABS pomphuis , en een mechanische dichting tussen de motor en de pomp voor extra duurzaamheid.

Prijs € 50,57
Meer
Laatste items in voorraad

Dompelpomp Powerplus POWEW67904 400W

Beoordeling(en): 0

Deze dompelpomp is perfect om vuil water uit je kelder en regenton te pompen, of zelfs om een decoratieve waterval of fontein in je tuin aan te leggen. De pomp is voorzien van een vlotterschakelaar en een 10m lange kabel. Het gaat om een lichte en duurzame pomp die weinig onderhoud vraagt en beperkt is in omvang.

Prijs € 50,96
Meer
Laatste items in voorraad

Volg ons op Facebook