Wij bieden een in-huis full service om uw werkkledij, promo-textiel of cadeau-textiel te personaliseren en dit vanaf 1 stuk.

Uit ervaring werken we enkel met hoogwaardige producten zonder dat de prijs wordt opgedreven.

We borduren en bedrukken vanaf 1 stuk, zelfs met meerdere kleuren.

Uiteraard kunnen we ook grote aantallen verwerken zonder in te boeten aan kwaliteit.

Hiervoor beschikken we over een eigen atelier en ervaring met verschillende technieken om u de geschikte personalisatie aan te bieden.

U kan zelf uw eigen textiel brengen of bij ons bestellen.
We verdelen onder andere HEROCK, SAFETY JOGGER, B&C, KARIBAN, FRUIT OF THE LOOM, …….

Flex transfer:

De flex-transfer is de oplossing voor éénkleurige opdrukken voor 1 stuk of lage oplages.
Door middel van hitte en druk wordt uw textiel bedrukt. Deze techniek is niet geschikt voor logo’s met zeer kleine details. Flex transfer kan op alle soorten textiel zoals jassen, polo’s, hemden, T-shirts, … maar niet op fleece en handdoeken.

Digitale transferdruk/full color druk:

Wanneer u full color prints wilt realiseren, is digitale transferdruk zeer geschikt. Ook wanneer u kleine details wilt drukken. Wij kunnen hiermee ook wit printen, dus is er  geen probleem om op donker textiel te printen. Digitale transferdruk gebruikt het principe van zeefdruk, maar in plaats van zeven en films wordt uw logo, tekst of afbeelding door middel van een digitale printer op een vel geprint. Nadien transfereren we de inkt op uw textiel. Digitale transferdruk is mogelijk per stuk en u heeft geen opstartkosten. Digitale transferdruk kan op alle soorten textiel zoals jassen, polo’s, hemden, T-shirts, … maar niet op fleece en handdoeken.

Zeefdruk:

Zeefdruk is ideaal wanneer u grotere aantallen tot zelfs extreme aantallen kledijstukken wilt laten drukken in 1 kleur tot 10 kleuren.  De prijs van een zeefdruk is afhankelijk van de maat, aantal stuks, de hoeveelheid verschillende kleuren en het soort textiel. Voor kleinere aantallen zijn de flex en digitale transferdruk geschikt. Zeefdruk kan op alle soorten textiel zoals polo’s, hemden, T-shirts, … maar niet op jassen, fleece en handdoeken.

Borduren:

Borduren is de optie om kledij kwalitatief te personaliseren terwijl geborduurde kleding een chiquere uitstraling heeft. Door te opteren voor borduren heeft u de zekerheid dat uw textiel herhaaldelijk en heet gewassen kan worden. Voor namen en teksten gelden geen cliché-kosten. Borduren kan op vrijwel alle soorten textiel van polo’s, petten, handdoeken, fleece, leder, badge, broeken, ……

borduur fleece borduur fleece borduur fleece

Volg ons op Facebook