Filteren op

alle producten in aanbieding

Elektrische verwarming

Elektrische verwarming

Er zijn 35 producten.

Item 1-12 van 35 in totaal item(s)

Actieve filters

Ventilatorkachel PEREL 2000 W

Beoordeling(en): 0

Deze Perel ventilatorkachel heeft een vermogen van 2000 W en is uitgerust met twee warmtestanden, een ventilatorfunctie en een thermostaat.Geschikt voor badkamers.

Prijs € 21,45
Meer
In voorraad

Convector 3 posities + turboventilator PEREL 2000 W

Beoordeling(en): 0

Deze convector van PEREL is uiterst geschikt als bijverwarming. Het toestel heeft een vermogen van 2000 W en is uitgerust met drie warmtestanden en een thermostaat. De ingebouwde turboventilator zorgt voor een snelle verspreiding van de warme lucht. 

Prijs € 23,11
Meer
Laatste items in voorraad

Convector 3 posities + turboventilator en timer PEREL 2000 W

Beoordeling(en): 0

Deze Perel convector is ideaal als bijverwarming. Het toestel heeft een vermogen van 2000 W en is uitgerust met drie warmtestanden, een thermostaat en een timer. De ingebouwde turboventilator zorgt voor een snellere verspreiding van de warme lucht. Dankzij de oververhittingsbeveiliging schakelt het toestel zichzelf onmiddellijk uit zodra het te warm wordt.

Prijs € 30,55
Meer
in voorraad

Ventilatorkachel PTC STANLEY 2000 W

Beoordeling(en): 0

Deze blaasradiator is ideaal voor het verwarmen van werkplaatsen, garages e.d. Het robuuste toestel is uitgerust met twee verwarmingsstanden en een thermostaat. Dankzij de koude lucht blaasfunctie kan men het toestel ook gewoon als ventilator gebruiken.

Prijs € 32,20
Meer
In voorraad

Handdoekverwarmer TOOLLAND 100 W

Beoordeling(en): 0

Niets fijner dan een warme en droge handdoek na elke douche of bad, zeker op koude winterdagen. Deze vrijstaand handdoekverwarmer van Toolland heeft een vermogen van 100 W. Dankzij het vrijstaande design kan je de handdoekverwarmer gemakkelijk verplaatsen. Het toestel is spatwaterdicht zodat je het veilig in de badkamer kan gebruiken.

Prijs € 33,03
Meer
Laatste items in voorraad

Volg ons op Facebook