alle producten in aanbieding

Elektrische verwarming

Elektrische verwarming

Er zijn 34 producten.

Item 1-12 van 34 in totaal item(s)

Ventilatorkachel PEREL 2000 W

Beoordeling(en): 0

Deze Perel ventilatorkachel heeft een vermogen van 2000 W en is uitgerust met twee warmtestanden, een ventilatorfunctie en een thermostaat.Geschikt voor badkamers.

Prijs € 21,40
Meer
In voorraad

Convector 3 posities + turboventilator PEREL 2000 W

Beoordeling(en): 0

Deze convector van PEREL is uiterst geschikt als bijverwarming. Het toestel heeft een vermogen van 2000 W en is uitgerust met drie warmtestanden en een thermostaat. De ingebouwde turboventilator zorgt voor een snelle verspreiding van de warme lucht. 

Prijs € 24,35
Meer
in aanvulling

Convector 3 posities + turboventilator en timer PEREL 2000 W

Beoordeling(en): 0

Deze Perel convector is ideaal als bijverwarming. Het toestel heeft een vermogen van 2000 W en is uitgerust met drie warmtestanden, een thermostaat en een timer. De ingebouwde turboventilator zorgt voor een snellere verspreiding van de warme lucht. Dankzij de oververhittingsbeveiliging schakelt het toestel zichzelf onmiddellijk uit zodra het te warm wordt.

Prijs € 30,50
Meer
in voorraad

Ventilatorkachel PTC STANLEY 2000 W

Beoordeling(en): 0

Deze blaasradiator is ideaal voor het verwarmen van werkplaatsen, garages e.d. Het robuuste toestel is uitgerust met twee verwarmingsstanden en een thermostaat. Dankzij de koude lucht blaasfunctie kan men het toestel ook gewoon als ventilator gebruiken.

Prijs € 32,15
Meer
In voorraad

Industriële ventilatorkachel PEREL 2000 W

Beoordeling(en): 0

Deze compacte blaasradiator is ideaal voor het verwarmen van werkplaatsen, garages e.d. Het robuuste toestel is uitgerust met drie verwarmingsstanden en een thermostaat. Dankzij de koude lucht blaasfunctie kan men het toestel ook gewoon als ventilator gebruiken.

Prijs € 37,11
Meer
In voorraad

Volg ons op Facebook