pistoolbroes 4 in 1 Gardena

Beoordeling(en): 0

Deze broes heeft drie verschillende waterstralen: broesstraal, zachte perlatorstraal en 9-punts harde straal. Met zachte sproeimondjes om eenvoudig schoon te maken. Drie verschillende waterstraalvormen voor individuele oppervlakken (broesstraal), potplanten (zachte perlatorstraal) of voor effectieve reiniging (9-punts harde straal) voor in huis en in de...

Prijs € 18,93
Meer
in voorraad

Spuitpistool Gardena

Beoordeling(en): 0

Reinigingspistool met reguleerbare straal voor het reinigen en besproeien in huis en tuin. U kunt de ideale straal kiezen naar aanleiding van het werk. De harde straal is krachtig om gericht te reinigen. De fijne nevelstraal is ideaal om zachtjes uw planten te besproeien. Met vastzetknop voor meer gebruikscomfort.

Prijs € 12,19
Meer
Laatste items in voorraad

Tuinspuit Gardena

Beoordeling(en): 0

De GARDENA Classic reinigingsspuit is een klassieke spuit. Voor het besproeien als het reinigen, u kunt kiezen tussen een volle straal of een fijne sproeinevel. Niet-afneembare koppeling en dus niet te verliezen. Regelbare straal. U kunt de ideale straal kiezen naar aanleiding van het werk. Dankzij de zachte componenten is sproeien echt een plezier.

Prijs € 6,49
Meer
in voorraad

2-Weg-waterverdeler 26.5 mm (G 3/4") Gardena

Beoordeling(en): 0

De GARDENA 2-weg-waterverdeler dient om twee accessoires te kunnen gebruiken. Op deze manier hoeven twee slangen nooit bij de kraan verwisseld te worden. De twee uitgangen zijn traploos en onafhankelijk van elkaar regelbaar. De GARDENA 2-weg-waterverdeler geschikt voor kranen met 26,5 mm (G 3/4")-draad.

Prijs € 13,93
Meer
in voorraad

3-Wegstuk Gardena

Beoordeling(en): 0

Uw tuin heeft maar één waterpunt, maar u zou graag twee installaties tegelijk op de tuinslang willen aansluiten. Door het GARDENA 3-wegstuk te gebruiken kunnen slangen eenvoudig worden afgetakt. Zo kunt u meerdere tuinwerkzaamheden tegelijk uitvoeren. Het 3-wegstuk is geschikt om 19 mm (3/4")-slangen af te stemmen op 13 mm (1/2")-slangen.

Prijs € 4,59
Meer
in voorraad

Insteeknippel 26.5 mm 3/4 " Gardena

Beoordeling(en): 0

Uw sproeikop of spuit heeft binnendraad en past niet op de kraan? Geen probleem, daar is de GARDENA insteeknippel voor. U schroeft deze simpelweg vast op alle delen van het Original GARDENA System. Past altijd. De insteeknippel heeft 26,5 mm (G 3/4")-draad. Voor elk probleem is er een oplossing.

Prijs € 2,69
Meer
in voorraad

koppeling Gardena

Beoordeling(en): 0

Door gebruik van deze koppeling kunt u eenvoudig een slang verlengen. De koppeling kan ook worden gebruikt als overgang tussen twee slangen met verschillende diameters, bijv. van 19 mm (3/4") naar 13 mm (1/2").

Prijs € 3,02
Meer
Laatste items in voorraad

Slangstuk 19 mm (G 3/4") Gardena

Beoordeling(en): 0

Het GARDENA slangstuk biedt een snelle en comfortabele verbinding met de slang. Door eenvoudig te trekken, kan het slangstuk losgemaakt worden. Het slangstuk is ideaal voor slangen van 19 mm  (3/4”). De tuinslang kan eenvoudig aan de kraan verbonden worden. 

Prijs € 5,83
Meer
in voorraad
Alle nieuwe producten

icon

Levering aan huis

icon

Herroepingsrecht

14 dagen herroepingsrecht

icon

Persoonlijke Service

icon

Veilig en eenvoudig betalen

Veilig shoppen garantie

Volg ons op Facebook