Lijst van producten op merk HG

Er zijn 35 producten.

Item 1-12 van 35 in totaal item(s)

HG hygiënische toiletgel 650ml

Beoordeling(en): 0

HG hygiënische toiletgel is een krachtige reinigings- en ontkalkingsgel voor het regelmatig reinigen van het toilet. De speciale samenstelling van deze toiletgel verwijdert zowel vuil als kalkaanslag. Daarnaast zorgt het voor een glanzend resultaat en een heerlijk langdurige en frisse geur.

Prijs € 2,95
Meer
in voorraad

HG douche & wasbakspray 500ml

Beoordeling(en): 0

Deze douchereiniger is een mild en veilig product, ook voor het verwijderen van lichte kalkaanslag. Na een snelle behandeling met onze alledag-douchereiniger is uw sanitair weer glanzend schoon. Een douchecabine schoonmaken of een wasbak schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Prijs € 4,55
Meer
Laatste items in voorraad

HG glas & spiegelspray 500ml

Beoordeling(en): 0

HG glas & spiegel spray verwijdert doeltreffend en snel vet en vuil op glas en spiegels. Daarna droogt de glasspray weer streeploos op. De glasreiniger verwijdert onder andere alle vingerafdrukken en insecten van binnen en van buiten. Het product is geschikt voor alle soorten glas en spiegels en maakt alle glazen oppervlakken moeiteloos schoon.

Prijs € 4,60
Meer
Laatste items in voorraad

HG ontkalker voor espresso- & padkoffiezetapparaten 500ml

Beoordeling(en): 0

HG ontkalker voor espresso- & padkoffiezetapparaten is een ontkalker op basis van citroenzuur die kalkaanslag verwijdert uit alle soorten espresso- en padkoffiemachines. Deze ontkalker voor espressomachines werkt veilig, snel, geurloos en is volledig biologisch afbreekbaar.

Prijs € 5,25
Meer
in voorraad

HG glazenwasser 500ml

Beoordeling(en): 0

HG glazenwasser is een super geconcentreerd product en reinigt absoluut streeploos. Onze raamreiniger bevat geen ammonia of spiritus, reinigt de ramen intensief en ontvet ze. Onze ramenreiniger wordt niet voor niets door professionele glazenwassers gebruikt.

Prijs € 5,35
Meer
in voorraad

HG vetweg 500ml

Beoordeling(en): 0

HG vetweg verwijdert eenvoudig en veilig spijsoliën en ook dierlijke en plantaardige vetten op roestvrijstaal, gegalvaniseerde, geëmailleerde en aluminium oppervlakken. Met HG vetweg zijn vetvlekken snel verdwenen. 

Prijs € 5,45
Meer
Laatste items in voorraad

HG afvoerstank verwijderaar 500 gr

Beoordeling(en): 0

HG afvoerstank verwijderaar laat een stinkende afvoer in de keuken of badkamer eenvoudig weer lekker ruiken. De afvoer kan gaan stinken doordat vervuiling zich afzet tegen de wand. Gelukkig verwijdert dit product in een handomdraai de vervuiling in de gootsteen of afvoer die de stank veroorzaakt, waardoor de afvoer weer fris gaat ruiken

Prijs € 5,75
Meer
in voorraad

HG kookplaat alledag reiniger 500ml

Beoordeling(en): 0

Fris ruikende alledag kookplaatreiniger. De reiniger verwijdert eenvoudig de dagelijkse vervuiling na het koken, zoals vet, kookvocht en (lichte) kalkaanslag. De kookplaatreiniger zorgt iedere dag weer voor een doelgerichte en snelle reiniging van iedere kookplaat.

Prijs € 5,75
Meer
Laatste items in voorraad

HG rolluikenreiniger 500ml

Beoordeling(en): 0

HG rolluikenreiniger verwijdert moeiteloos atmosferische en andere sterke verontreinigingen van rolluiken en rolluikkasten. Onze rolluikreiniger is veilig in gebruik en zorgt ervoor dat de rolluiken of rolluikkasten niet dof worden en dat er geen krassen op komen.  Met dit schoonmaakmiddel is het schoonmaken en onderhouden van rolluiken een koud kunstje.

Prijs € 5,75
Meer
in voorraad

HG car wax shampoo 1L

Beoordeling(en): 0

HG wax autoshampoo staat bekend om de prachtige glans en goede bescherming Dankzij de hoge concentratie is 1 fles goed voor wel 50 tot 60 wasbeurten. De waxcomponenten in onze autoshampoo zorgen bij iedere auto voor een mooi resultaat. Hierdoor is 1 fles goed voor wel 50 tot 60 wasbeurten.HG wax shampoo rekent snel en doelgericht af met een vuile auto.

Prijs € 6,45
Meer
in voorraad

HG groene aanslag reiniger kant en klaar 5 L

Beoordeling(en): 0

HG groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, beter bekend als algengroei. HG groene aanslagreiniger verwijdert deze algengroei van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terracotta potten, grafzerken en dergelijke. Groene aanslag verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Prijs € 6,55
Meer
in voorraad

HG professionele kalkaanslag verwijderaar 500ml

Beoordeling(en): 0

HG professionele kalkaanslag verwijderaar 500ml is een sterk geconcentreerde professionele ontkalker voor het verwijderen van kalk en kalksteen. Deze professionele kalkverwijderaar is geschikt om onder andere kalkaanslag te verwijderen van tegels, de douchedeur of kranen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om slecht sproeiende douchekoppen kalkvrij te...

Prijs € 6,85
Meer
in voorraad

Volg ons op Facebook