Lijst van producten op merk Gardena

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

koppeling Gardena

Beoordeling(en): 0

Door gebruik van deze koppeling kunt u eenvoudig een slang verlengen. De koppeling kan ook worden gebruikt als overgang tussen twee slangen met verschillende diameters, bijv. van 19 mm (3/4") naar 13 mm (1/2").

Prijs € 3,85
Meer
in aanvulling

Kraanstuk 21 mm 1/2 " Gardena

Beoordeling(en): 0

Dit GARDENA kraanstuk garandeert een vaste verbinding tussen de kraan en de slang. Aangenaam en eenvoudig in gebruik dankzij de speciale vorm van het kraanstuk. Het GARDENA kraanstuk kan verbonden worden met kranen van 21 mm (G1/2”).

Prijs € 4,75
Meer
in voorraad

Kraanstuk 33.3 mm 1 " Gardena

Beoordeling(en): 0

Dit GARDENA kraanstuk garandeert een vaste verbinding tussen de kraan en de slang. Aangenaam en eenvoudig in gebruik dankzij de speciale vorm van het kraanstuk. Het GARDENA kraanstuk kan verbonden worden met kranen van 33,3 mm (G1”).

Prijs € 4,95
Meer
in voorraad

Kraanstuk 26.5 mm 3/4 " Gardena

Beoordeling(en): 0

Dit GARDENA kraanstuk garandeert een vaste verbinding tussen de kraan en de slang. Aangenaam en eenvoudig in gebruik dankzij de speciale vorm van het kraanstuk. Het GARDENA kraanstuk kan verbonden worden met kranen van 26.5 mm (G3/4”).

Prijs € 4,95
Meer
in voorraad

Insteeknippel 26.5 mm 3/4 " Gardena

Beoordeling(en): 0

Uw sproeikop of spuit heeft binnendraad en past niet op de kraan? Geen probleem, daar is de GARDENA insteeknippel voor. U schroeft deze simpelweg vast op alle delen van het Original GARDENA System. Past altijd. De insteeknippel heeft 26,5 mm (G 3/4")-draad. Voor elk probleem is er een oplossing.

Prijs € 4,95
Meer
in voorraad

Reparateur 13-15 mm (G 1/2"-5/8") Gardena

Beoordeling(en): 0

Dankzij de GARDENA reparateurs, kunnen slangen eenvoudig en snel hersteld worden zonder gereedschap. Snij het beschadigd gedeelte van slang en verbind dankzij de reparateur. POWER GRIP: Speciaal gevormde wartelmoer voor eenvoudige en vaste verbinding. Ideaal voor slangen van 13 mm (1/2”) – 15 mm (5/8”). Voor een snelle en betrouwbare herstelling van slangen.

Prijs € 7,95
Meer
in voorraad

3-Wegstuk Gardena

Beoordeling(en): 0

Uw tuin heeft maar één waterpunt, maar u zou graag twee installaties tegelijk op de tuinslang willen aansluiten. Door het GARDENA 3-wegstuk te gebruiken kunnen slangen eenvoudig worden afgetakt. Zo kunt u meerdere tuinwerkzaamheden tegelijk uitvoeren. Het 3-wegstuk is geschikt om 19 mm (3/4")-slangen af te stemmen op 13 mm (1/2")-slangen.

Prijs € 8,50
Meer
in voorraad

Slangstuk 13-15 mm (G 1/2"-5/8") Gardena

Beoordeling(en): 0

Het GARDENA slangstuk biedt een snelle en comfortabele verbinding met de slang. Door eenvoudig te trekken, kan het slangstuk losgemaakt worden. Het slangstuk is ideaal voor slangen van 13 mm (1/2”) en 15 mm (5/8”). De tuinslang kan eenvoudig aan de kraan verbonden worden. 

Prijs € 9,50
Meer
in voorraad

Waterstop 13-15 mm (G 1/2"-5/8") Gardena

Beoordeling(en): 0

De GARDENA waterstop wordt verbonden aan het einde van de slang. Wanneer het accessoire wordt ontkoppeld, bv. Sproeier, broes, stopt het water automatisch; wanneer het accessoire is verbonden loopt het water opnieuw door. De waterstop is ideaal voor slangen van 13 mm (1/2”) en 15 mm (5/8”). U hoeft dus niet meer naar de kraan te lopen om het water af te...

Prijs € 10,95
Meer
in voorraad

Slangstuk 19 mm (G 3/4") Gardena

Beoordeling(en): 0

Het GARDENA slangstuk biedt een snelle en comfortabele verbinding met de slang. Door eenvoudig te trekken, kan het slangstuk losgemaakt worden. Het slangstuk is ideaal voor slangen van 19 mm  (3/4”). De tuinslang kan eenvoudig aan de kraan verbonden worden. 

Prijs € 10,95
Meer
in voorraad

Tuinspuit Gardena

Beoordeling(en): 0

De GARDENA Classic reinigingsspuit is een klassieke spuit. Voor het besproeien als het reinigen, u kunt kiezen tussen een volle straal of een fijne sproeinevel. Niet-afneembare koppeling en dus niet te verliezen. Regelbare straal. U kunt de ideale straal kiezen naar aanleiding van het werk. Dankzij de zachte componenten is sproeien echt een plezier.

Prijs € 11,95
Meer
in voorraad

Waterstop 19 mm (G 3/4") Gardena

Beoordeling(en): 0

De GARDENA waterstop wordt verbonden aan het einde van de slang. Wanneer het accessoire wordt ontkoppeld, bv. Sproeier, broes, stopt het water automatisch; wanneer het accessoire is verbonden loopt het water opnieuw door. De waterstop is ideaal voor slangen van 19 mm (3/4"). U hoeft dus niet meer naar de kraan te lopen om het water af te sluiten en het...

Prijs € 12,50
Meer
in voorraad

Volg ons op Facebook